Przystawki
Pieczony kozi ser podany na sałatach z buraczkami, gruszkami z sosem z jarzębiny
Tradycyjny tatar wołowy podany z piklami rydzami żółtkiem i sosem dijon
Grillowany ser Redykołka podany z bukietem sałat chipsami z boczku i żurawiną
Zupy
Tradycyjne flaczki wołowe przyprawione majerankiem i gałką muszkatołową
Zupa borowikowa z łazankami
Pomidorowa z ryżem (dla dzieci)
Bulion domowy (dla dzieci)
Dania główne
Pstrąg smażony podany w towarzystwie warzyw,
smażonych ziemniaków z chrzanem i masłem ziołowym
Grillowany filet z kurczaka z redykołką z sosem pieprzowym,
frytkami i zestawem surówek
Burger wołowy ze świeżymi warzywami i bekonem podany z frytkami stekowymi
Ozory wołowe w sosie chrzanowym z ziemniakami purée
i marynowanymi buraczkami
Placki ziemniaczane podane z gulaszem wołowym
i zestawem surówek
Tradycyjny kotlet schabowy z kością
podany z kapustą z wędzonką oraz ziemniakami puree
Grillowana polędwiczka wieprzowa podana z plackami ziemniaczanymi,
szpinakiem z borowikami i sosem kurkowym
Pierogi z bryndzą
i ziemniakami okraszone cebulą
Spaghetti Bolognese
Panierowane paluszki z kurczaka, smażone na złoty kolor podane z frytkami oraz surówkami (dla dzieci)
Desery
Wiśnie gotowane w czerwonym winie z miodem
i goździkami podane z lodami waniliowymi i ciastem francuskim
Puchar lodowy
Domowy jabłecznik podany z sosem waniliowym