Przystawki

Pieczony kozi ser podany na sałatach z buraczkami, gruszkami z sosem z jarzębiny

Tradycyjny tatar wołowy podany z piklami rydzami żółtkiem i sosem dijon

Grillowany ser Redykołka podany z bukietem sałat chipsami z boczku i żurawiną

Zupy

Tradycyjne flaczki wołowe przyprawione majerankiem i gałką muszkatołową

Zupa borowikowa z łazankami

Pomidorowa z ryżem (dla dzieci)

Bulion domowy (dla dzieci)

Dania główne

Pstrąg smażony podany w towarzystwie warzyw,
smażonych ziemniaków z chrzanem i masłem ziołowym

Grillowany filet z kurczaka z redykołką z sosem pieprzowym,
frytkami i zestawem surówek

Burger wołowy ze świeżymi warzywami i bekonem podany z frytkami stekowymi

Ozory wołowe w sosie chrzanowym z ziemniakami purée
i marynowanymi buraczkami

Placki ziemniaczane podane z gulaszem wołowym
i zestawem surówek

Tradycyjny kotlet schabowy z kością
podany z kapustą z wędzonką oraz ziemniakami puree

Grillowana polędwiczka wieprzowa podana z plackami ziemniaczanymi,
szpinakiem z borowikami i sosem kurkowym

Pierogi z bryndzą
i ziemniakami okraszone cebulą

Spaghetti Bolognese

Panierowane paluszki z kurczaka, smażone na złoty kolor podane z frytkami oraz surówkami (dla dzieci)

Desery

Wiśnie gotowane w czerwonym winie z miodem
i goździkami podane z lodami waniliowymi i ciastem francuskim

Puchar lodowy

Domowy jabłecznik podany z sosem waniliowym