Przystawki
Pieczony kozi ser podany na sałatach z buraczkami, gruszkami z sosem z jarzębiny
Pierogi nadziewane dziczyzną podane na sosie z suszonych grzybów
Śledź podany na sałatce z cebuli, jabłek i żurawiny
Tradycyjny tatar wołowy podany z piklami rydzami żółtkiem i sosem dijon
Grillowany ser Redykołka podany z bukietem sałat chipsami z boczku i żurawiną
Zupy
Tradycyjne flaczki wołowe przyprawione majerankiem i gałką muszkatołową
Zupa borowikowa z łazankami
Krem z chrzanu z wędzonką
Pomidorowa z ryżem (dla dzieci)
Bulion domowy (dla dzieci)
Dania główne
Pstrąg smażony podany w towarzystwie warzyw,
smażonych ziemniaków z chrzanem i masłem ziołowym
Filet z sandacza podany na ziołowym makaronie tagliolini
z brokułem pomidorami i sosem z pora
Grillowany filet z kurczaka z redykołką z sosem pieprzowym,
frytkami i zestawem surówek
Kacze udo confit z karmelizowanymi warzywami i kopytkami z sosem żurawinowym
Burger wołowy ze świeżymi warzywami i bekonem podany z frytkami stekowymi
Ozory wołowe w sosie chrzanowym z ziemniakami purée
i marynowanymi buraczkami
Placki ziemniaczane podane z gulaszem wołowym
i zestawem surówek
Tradycyjny kotlet schabowy z kością
podany z kapustą z wędzonką oraz ziemniakami puree
Grillowana polędwiczka wieprzowa podana z plackami ziemniaczanymi,
szpinakiem z borowikami i sosem kurkowym
Pierogi z bryndzą
i ziemniakami okraszone cebulą
Mini kopytka z borowikami i szpinakiem w sosie z białego wina z parmezanem
Spaghetti Bolognese
Tradycyjnie pieczona golonka wieprzowa podana na kapuście zasmażanej z puree z grochu omielanego
Stek z angusa podany z grillowanymi warzywami frytkami stekowymi i masłem czosnkowym
Panierowane paluszki z kurczaka, smażone na złoty kolor podane z frytkami oraz surówkami (dla dzieci)
Desery
Wiśnie gotowane w czerwonym winie z miodem
i goździkami podane z lodami waniliowymi i ciastem francuskim
Puchar lodowy
Domowy jabłecznik podany z sosem waniliowym
Naleśniki z twarożkiem i owocami oraz sosem z przetartych malin (dla dzieci)
Krucha tartaletka z kremem waniliowym oraz sezonowymi owocami