Przystawki

Pieczony kozi ser podany na sałatach z buraczkami, gruszkami z sosem z jarzębiny

Pierogi nadziewane dziczyzną podane na sosie z suszonych grzybów

Śledź podany na sałatce z cebuli, jabłek i żurawiny

Tradycyjny tatar wołowy podany z piklami rydzami żółtkiem i sosem dijon

Grillowany ser Redykołka podany z bukietem sałat chipsami z boczku i żurawiną

Zupy

Tradycyjne flaczki wołowe przyprawione majerankiem i gałką muszkatołową

Zupa borowikowa z łazankami

Krem z chrzanu z wędzonką

Pomidorowa z ryżem (dla dzieci)

Bulion domowy (dla dzieci)

Dania główne

Pstrąg smażony podany w towarzystwie warzyw,
smażonych ziemniaków z chrzanem i masłem ziołowym

Filet z sandacza podany na ziołowym makaronie tagliolini
z brokułem pomidorami i sosem z pora

Grillowany filet z kurczaka z redykołką z sosem pieprzowym,
frytkami i zestawem surówek

Kacze udo confit z karmelizowanymi warzywami i kopytkami z sosem żurawinowym

Burger wołowy ze świeżymi warzywami i bekonem podany z frytkami stekowymi

Ozory wołowe w sosie chrzanowym z ziemniakami purée
i marynowanymi buraczkami

Placki ziemniaczane podane z gulaszem wołowym
i zestawem surówek

Tradycyjny kotlet schabowy z kością
podany z kapustą z wędzonką oraz ziemniakami puree

Grillowana polędwiczka wieprzowa podana z plackami ziemniaczanymi,
szpinakiem z borowikami i sosem kurkowym

Pierogi z bryndzą
i ziemniakami okraszone cebulą

Mini kopytka z borowikami i szpinakiem w sosie z białego wina z parmezanem

Spaghetti Bolognese

Tradycyjnie pieczona golonka wieprzowa podana na kapuście zasmażanej z puree z grochu omielanego

Stek z angusa podany z grillowanymi warzywami frytkami stekowymi i masłem czosnkowym

Panierowane paluszki z kurczaka, smażone na złoty kolor podane z frytkami oraz surówkami (dla dzieci)

Desery

Wiśnie gotowane w czerwonym winie z miodem
i goździkami podane z lodami waniliowymi i ciastem francuskim

Puchar lodowy

Domowy jabłecznik podany z sosem waniliowym

Naleśniki z twarożkiem i owocami oraz sosem z przetartych malin (dla dzieci)

Krucha tartaletka z kremem waniliowym oraz sezonowymi owocami